Kjøpsbetingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.

 

Ved kjøp hos oss kan man velge mellom betaling ved henting eller betale faktura før vi sender varene, i tillegg tilbyr vi faktura og delbetaling fra Svea Finans i nettbutikken.

 

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.

Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.

 

Faktura:

Ta kontakt pr mail hvis du ønsker en faktura kto.
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF og ResursBank. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso. FAQ/vanlige spørsmål?

Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF og ResursBank kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 4 500kr, varighet 12 måneder, 6,95% rente, etableringsgebyr 295, termingebyr 35 kr: 43,78%. Totalkostnad 5 386.

 

Få 24 mnd. rentefri delbetaling med Resurs Bank. 
Når du inngår en avtale om delbetaling, avtales det et fast beløp som du betaler hver måned helt til produktet er nedbetalt. Dette gjør det mer forutsigbart og oversiktlig med hensyn til tilbakebetaling. Finansieringen som tilbys via Resurs Bank kan fordeles inntil 24 måneder rentefritt. Det belastes ingen rente eller etableringsgebyr på beløpet, kun et månedlig administrasjonsgebyr på kr. 45,-
Du kan søke om finansiering ved å klikke her.
Ved søknad om finansiering hos din forhandler anbefaler vi at du har BankID tilgjengelig. Gyldig legitimasjon kan også benyttes.

 

FORDELER MED RESURSBANK

  • Enkelt å søke
  • Finansiering her og nå
  • Du handler når det passer deg – finanseringen ordner vi sammen med deg når du handler
  • Rentefritt opptil 24 mnd.
Eksempel: 20 000, 0/24 mnd, eff.rente 5%, kostnad 1080 kr, totalt 21 080 kr.
 

 

PRISER
Prisene inkluderer 25% moms.
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

BESTILLING
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss. Produktene vil bli bestilt, så snart vi har registrert beløpet på vår konto eller ved bekreftelse fra Svea Finans.
De fleste produkter blir produsert ved bestilling og leveringstid er fra 1-5 uker.
Vi vil varsle med leveringsdato når bekreftelse er mottatt fra leverandør ca 2-3 arbeidsdager.

 

VED MOTTAK AV VARE  

Når man mottar en vare har du som kunde plikt til å undersøke om varen.  Eventuelle skader på produkt må meldes innen 24 timer til oss eller fraktselskap for at man skal ha mulighet for å kunne få erstattet skade fra Peisbutikken as, Fraktselskap eller Produsent av varen. Skade meldes på mail på Skjema til Bring.no eller pr tlf 04045

 

ØVRIGE SALGSVILKÅR

Eksportrestriksjoner I henhold til OFAC, EU og FNs bestemmelser. Vi selger ikke varer til Burma, Elfenbenskysten, Irak, Iran, Kongo, Cuba, Liberia, Nord-Korea, Zimbabwe, Sudan, Syria, Hviterussland

 

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 ", "other"=>"{{ count }} av 3 valgt"}

Velg første produkt

Velg andre

Velg tredje

Sammenlign