Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.

 

Ved kjøp hos oss kan man velge mellom betaling ved henting eller betale faktura før vi sender varene, i tillegg tilbyr vi faktura og delbetaling fra Klarna i nettbutikken.

 

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.

Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.

 

Faktura:

Ta kontakt pr mail hvis du ønsker en faktura kto.
Ved betaling med faktura fakruerer vi direkte fra Peisbutikken AS. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso. FAQ/vanlige spørsmål?

Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Klarna, kan de som får kreditt hos Klarna delbetale kjøpet eller få inntil 40 dager kreditt. Delbetaling velger du med å krysse av det  sompasser for deg. Delbetaling er ikke tilgjengelig for alle, men avhenger av kredittscore og tidligere erfaring hos Klarna. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer i Klarna Checkout i nettbutikken, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 

 

FORDELER MED KLARNA

  • Enkelt å søke
  • Finansiering her og nå
  • Du handler når det passer deg

PRISER

Prisene inkluderer 25% merverdiavgift.
Dersom mva., skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

BESTILLING
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr epost med all informasjon. I tillegg mottar du en epostl med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss. Produkter som ikke er på lager vil bli bestilt, så snart vi har registrert beløpet på vår konto eller ved bekreftelse fra Klarna.
De fleste produkter blir produsert ved bestilling og leveringstid er fra 1-5 uker.
Vi vil varsle med leveringsdato når bekreftelse er mottatt fra leverandør etter ca 2-3 arbeidsdager.

 

VED MOTTAK AV VARE  

Når man mottar en vare har du som kunde plikt til å undersøke om varen har skader. Eventuelle skader på produkt må meldes innen 24 timer til oss eller fraktselskap for at man skal ha mulighet for å kunne få erstattet skade fra Peisbutikken AS, fraktselskap eller produsent av varen. Skade meldes på Skjema til Bring.no eller pr tlf 04045

 

ØVRIGE SALGSVILKÅR

Eksportrestriksjoner I henhold til OFAC, EU og FNs bestemmelser. Vi selger ikke varer til Burma, Elfenbenskysten, Irak, Iran, Kongo, Cuba, Liberia, Nord-Korea, Zimbabwe, Sudan, Syria, Hviterussland

 

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 ", "other"=>"{{ count }} av 3 valgt"}

Velg første produkt

Velg andre

Velg tredje

Sammenlign