Om oss – ekspertise innen peis og ovn | Peisbutikken.no

Velkommen til Peisbutikken

Vi har et av Norges største utvalg av peis, vedovn og peisinnsatser med showroom i Bærum og Hadeland. Peisbutikken AS ble etablert i 2018. Vi tilbyr det meste innen vedovner, peiser, gasspeiser, utepeiser og peisbord.

Velg mellom alt fra en liten klassisk ovn til moderne peisinnsats. I tillegg til at peiser og ovner er en praktisk kilde til oppvarming av boligen, er det også en viktig del av interiøret og et sted å skape gode og hyggelige opplevelser. Kom innom butikkene våre på Kolsås i Bærum eller på Hadeland for en hyggelig peisprat!

Med vår bakgrunn fra produsentsiden og tidligere fagbutikker, ønsker vi å kunne tilby våre kunder ekspertise og kvalitetsprodukter til den beste prisen i markedet. Vi tilbyr også montering og service til alle våre kunder, ved å bruke egne og innleide håndverkere.

Showroomet er åpent for alle innenfor angitt tidspunkt. Hos oss kan du også avtale tid med en kunderådgiver dersom du trenger hjelp til større peisprosjekter og spesialdesignede peisløsninger.

Gjennom våre nettsider og showroom dekker vi hele Norge, og tilbyr hjemkjøring til meget konkurransedyktige priser.

Befaring: Du får prisen først

Peisbutikken gir alltid et prisoverslag før vi tar befaringer slik at vi ikke sløser bort vår og kundenes tid. Våre erfarne montører og murere tar også befaringer etter avtale. Bruk nettsidene våre, kom med innspill og ikke vær redd for å be om et tilbud, dersom et produkt ikke er på kampanje eller om du ønsker pris på frakt på et kjøp hos oss.

Du finner oss her


Ta kontakt med oss idag eller kom innom en av våre hyggelige butikker for en koselig peisprat.

Sammenlign produkter

{"one"=>"Velg 2 eller 3 ", "other"=>"{{ count }} av 3 valgt"}

Velg første produkt

Velg andre

Velg tredje

Sammenlign